Even geduld

Bex Herenkleding icon Bex Herenkleding logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout

Disclaimer

Algemene Voorwaarden voor Bex kleding heren en bex kleding dames.


Artikel 1: algemene bepalingen

Bex kleding heren bvba en bex kleding dames bvba, bundelen hun krachten tot één e-commerce website. Ze bieden hun klanten de mogelijkheid om producten uit de gezamenlijke webwinkel aan te kopen.

Bij het plaatsen van de bestelling via de webwinkel stemt de klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.


Artikel 2: aanbod

De catalogus in de webwinkel van Bex kleding  wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet zichtbaar of ter beschikking in de webwinkel.

Bex kleding beschikt over één voorraad voor zowel de fysieke winkel als de webwinkel. Klanten in de fysieke winkel hebben voorrang op deze voorraad. Behoudens fouten is het in zeldzame gevallen mogelijk dat er niet-leverbare artikels toch worden aangeboden in de webwinkel. In dit geval wordt de klant altijd persoonlijk en zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. De betaling wordt desgevallend binnen de 14 dagen en zonder kosten terugbetaald. We vragen hiervoor uw begrip.

Bex kleding heeft het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of er een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd.


Artikel 3: prijs

Alle prijzen in onze webwinkel staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Bestellingen vanaf 50,00 EUR worden gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend. Bij bestellingen onder 50,00 EUR wordt er een verzendkost van 4,50 EUR aangerekend.


Artikel 4: betalingen

Alle online betalingen worden verwerkt via MultiSafePay. De bestelling kan betaald worden met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard en Ideal. Na betaling is je bestelling definitief en wordt er een mail verzonden met bevestiging van bestelling en betaling. Er kan momenteel niet betaald worden met cadeaubonnen of andere tegoedbonnen.

Bestellingen vanaf 50,00 EUR worden gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend. Bij bestellingen onder 50,00 EUR wordt er een verzendkost van 4,50 EUR aangerekend.


Artikel 5: Levering van goederen

Leveringen worden uitgevoerd door Bpost. De klant kan kiezen om de bestelling te laten leveren op het door hem opgegeven adres of in een postpunt. Bex kledingstreeft  ernaar het bestelde artikel te leveren binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Een strikte levertermijn kan echter niet worden gegarandeerd.

Elke zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming van een artikel bij de levering, moet onverwijld binnen de 7 dagen na ontvangst door de klant worden gemeld aan de verkoper.


Artikel 6: retourneren – herroepingsrecht

De klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen terug te sturen. Bij het terugsturen dient er een retourformulier bijgevoegd te worden. Het retourformulier kan u terugvinden onderaan de webshop. De goederen kunnen op vertoon van het kasticket gratis worden teruggebracht in de fysieke winkels van Bex kleding. De bestelling kan ook per post worden teruggestuurd. De kosten voor retour zijn voor rekening van de klant.

Uitzondering: het herroepingsrecht kan niet worden ingeroepen voor ondergoed om hygiënische- gezondheidsredenen.

 De bestelling dient samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres:voor de dames: sint maartenplein 13, 3512 Stevoort. Voor de heren: sint maartenplein 4, 3512 Stevoort.


Bex kleding zal het bedrag van de geretourneerde artikels zo spoedig mogelijk, doch ten laatste binnen 30 dagen na de terugzending betalen.

Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webwinkel. Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen.


Artikel 7: garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op alle geleverde goederen en geldt vanaf de datum van levering. Bij vaststelling van een zichtbaar gebrek moet de klant Bex kleding binnen de 7 dagen na ontvangst inlichten. Elk onzichtbaar gebrek dient binnen een termijn van 2 maanden na vaststelling door de klant worden gemeld, hierna vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

De wettelijke of commerciële garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan als gevolg van het niet naleven van de gebruiksinstructies, slecht onderhoud, ongelukken, valpartijen of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.


Artikel 8: klantendienst

Onze klantendienst is bereikbaar via mail op info@bexkleding.be , op het telefoonnummer 011-312310 of per brief op volgend adres: Klantendienst, sint maartenplein 4, 3512 Stevoort.


Artikel 9: wijziging voorwaarden

Bex kleding behoudt zich het recht de algemene voorwaarden te veranderen.


Artikel 10: geschillen

Het Belgisch recht is van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tussen de onderneming en de consument vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Hasselt, gelegen te België. De consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage).

St.-Maartenplein 450.9158048,5.24991943512 Stevoortinfo@bexkleding.beBex Herenkleding+32(0)11 31 23 10BE 0455 814 579 Cadeaubon Retourdocument